In het Karmelitaans klooster Rustpunt in hartje Gent (B) verzorgt de Metgezel in Zingeving van 3 t/m 7 juli de vakantiebezinning Zomer-zon-reis naar je ziel. De 5-daagse staat in het teken van ‘een innerlijke reis naar de binnenkant van onze ziel’.

Spirituele sfeer

De vakantiebezinning wordt begeleid door Karin Segers en Jan Daem. ‘’We hebben een ochtend- en een middagprogramma’’, vertelt Jan Daem. ‘’Het wordt een individuele reis aan naar de binnenkant van ons ware Zijn, in een spirituele sfeer met een prettige ervaring’’.

Dialoog

‘’Via een interactief programma en met diverse boeiende werkvormen in de ochtend gaan Karin en ik tijdens de Zomer-zon-reis naar je ziel met de deelnemers via de dialoog in gesprek met elkaar. De reis verloopt voor iedereen anders, de ene loopt lichtvoetig, de andere stapt moeizaam’’, aldus Jan Daem. ‘’De deelnemers ondernemen de spirituele reis via metaforische paden (wouden, bergtoppen, weides, afgronden en diepe dalen.) Als groep dragen wij elkaar en delen we ook met elkaar de vreugde als we ons laven bij het zuivere water van de levende Bron’’.

Rustpunten

Karin Segers: ‘’De middagen van de Zomer-zon-reis naar je ziel zijn de rustpunten in de geestelijke zoektocht. Er is gelegenheid om vakantie te houden in het mooie Gent. Je kunt begeleide rondleidingen volgen of naar eigen keuze de stad te verkennen. Of je kunt in de stilte van de tuin of je persoonlijke kamer verblijven. In de avond sluiten wij aan bij de dagsluiting van de paters”.

Meer info

De reis ‘Zomer-zon-reis naar je ziel ‘ (5-daagse). Aanvang maandagmorgen 3 juli. Einde vrijdagmiddag 7 juli. Kosten in een verzorgde sfeer en in eenvoudige luxe: 320 euro per persoon inbegrepen overnachtingen en alle maaltijden. Meer informatie op www.metgezelinzingeving.com of bel met +31 (0)13/5286188