Wellness, kuren en coaching zijn de thema’s van Conmigo in de prachtige Portugese Algarve. Het Nederlandse stel Marleen de Waardt en Arthur Neleman organiseert kuurweken en wellness-vakanties met eventueel een programma om aan jezelf te werken.

Casa Conmigo

Casa Conmigo is gebouwd op de heuvel Belomonte in de Algarve, grenzend aan een landelijk gebied dat ideaal is voor heerlijke wandelingen. Rondom het huis zijn verschillende terrassen aangelegd, waaronder het stilteterras om je even helemaal terug te trekken. Bij het zwembad bevinden zich drie massagehuisjes, de jacuzzi en de gemeenschappelijke ruimte die gebruikt wordt voor de yoga, sport, Mindfulness, trainings- en andere groepsactiviteiten.

Wellness

Marleen de Waardt: ‘’Ons doel is om bezoekers een periode van uitrusten te gunnen waarin ze weer tot zichzelf kunnen komen. Vanuit die rust kunnen ze zich opnieuw afstemmen op het dagelijks leven. Tijdens een wellness-vakantie ben je helemaal weg uit de hectiek van alle dag. Je kunt fantastisch wandelen langs de betoverende (rots)kust, in de bergen en door authentieke Portugese dorpjes. Tijdens je verblijf geniet je van wellness in alle opzichten; massages, persoonlijke aandacht en heerlijke maaltijden’’.

Kuren

Arthur Neleman is orthomoleculair therapeut. Vanuit die professionele basis worden er kuurweken georganiseerd. ‘’We krijgen niet (altijd) voldoende voedingsmiddelen binnen via onze voeding. Zelfs als we gezond eten zijn de vitaminen en mineralen in onze voeding niet altijd voldoende om alle processen in ons lichaam optimaal te laten plaatsvinden. Tijdens de kuurwekengaan we sap- en mild vasten. Daarnaast hebben we bijzondere kuurweken, zoals de Kuur- en Wandelweken en de Yoga & Detox weken’’.

Coaching

Bij Conmigo bestaat ook de mogelijkheid om een coaching programma te volgen. Marleen de Waardt: ‘’Mijn werkzaamheden binnen ons centrum zijn divers, waardoor geen week hetzelfde is en mijn werk steeds boeiend blijft. Behalve als massagetherapeut werk ik ook als coach. Hierbij maak ik graag gebruik van onder meer NLP-technieken, Voice Dialogue en Systemisch Werken’’.

Meer informatie

Het unieke aan het concept van Conmigo is dat op de zonnige accommodatie in Portugal vele disciplines op natuurlijk wijze samen komen. Noem maar op; Mindfulness, yoga, NLP, massage, kuren, wandelen enzovoort. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan eens op www.conmigo.nl voor de vele mogelijkheden.