Trainingscentrum Kasteel de Schans in het Belgische Opoeteren organiseert van 4 tot 7 mei de vrouwentraining ‘Magie van de Moederschoot’. Tijdens deze training krijgen vrouwen inzicht in de relatie met hun moeder en hoe deze hun functioneren beïnvloedt.

Zusterschap

Begeleiders zijn Diana van Rietschoten en Kerstin Achtenberg. ‘’Meer en meer voelen vrouwen het verlangen naar zusterschap. Naar leven vanuit onze vrouwelijke kracht en elkaar daar in te ondersteunen’’, vertelt Diana van Rietschoten. ‘’Het is niet altijd vanzelfsprekend om je daar als vrouw volledig vrij en veilig in te voelen. De relatie met je moeder speelt een rol in de mate waarin je echt diep contact kunt maken met andere vrouwen en jouw eigen vrouwelijke essentie’’.

Relatie met je moeder

Kerstin Achtenberg legt het doel van de training als volgt uit: ‘’In de training ‘Magie van de Moederschoot’ ondersteunen we de deelnemers met behulp van Emotioneel Lichaamswerk, familieopstellingen en rituelen om inzicht in de relatie met hun moeder te krijgen. Waar ga je jouw eigen weg in je relaties, in je werk, seksualiteit, in de omgang met jezelf en met je kinderen en waar volg je (onbewust) het pad van je moeder?’’

Vrouw-zijn

‘’Om tot slot als volwassen vrouw echt te rusten in de veilige bedding van andere vrouwen’’, vult Diana van Rietschoten aan. ‘’Zodat je voeding krijgt voor jouw ‘Vrouw-zijn’. Zodat je meer en meer in contact komt met je oorsprong en je essentie. Met het vuur en de stille bron in jezelf. Zo kun je je in vrijheid verbinden met anderen en vrije keuzes maken in je leven’’.

Meer weten?

De training Magie van de Moederschoot wordt gehouden van 4 mei 2017 – 10:00 uur tot 7 mei 2017 – 17:00 uur. Meer weten over de training of de begeleiders? Bekijk dan de brochure op www.kasteeldeschans.nl.