Verbeter de kwaliteit van leven van jezelf en anderen en wordt Stroomtaalcoach! Op zes zaterdagochtenden in de maand leer je hoe je mensen kan helpen en het beste uit ze kan halen. De ervaren docent Carmen de Haan geeft deze inspirerende, en gecertificeerde opleiding.

Wat doet een stroomtaalcoach?

Carmen de Haan: ”Stroomtaal is een leefstijl: een manier van denken, praten, schrijven, voelen en doen. Het geeft plezier, ruimte en motiveert om het beste uit jezelf te halen. Bovendien is Stroomtaal eenvoudig te leren en erg leuk om te doen. Het beïnvloedt je humeur, je denkwijze en je levenslust. Jij kunt één van de ontdekkers worden die op een spontane en ongedwongen manier mensen aanzet tot bewustwording! Uiteraard door het zelf te demonstreren, maar ook door het anderen te leren”.

Hoe ziet de opleiding eruit?

”Stroomtaal geeft meer bewustwording en creëert een rustgevende visie over hoe je denkt, praat en doet”, vervolgt ze. ”Het verbetert de kwaliteit van communicatie met jezelf en anderen. Wie ‘stroom-taalt’, leeft met veel meer plezier. De opzet van de lessen is helder en praktisch. Er zijn korte, theoretische presentaties met herkenbare voorbeelden en doeltreffende oefeningen. Het is, vanwege de korte lestijden, nodig om thuis te oefenen en de werkopdrachten in te sturen. Deze opdrachten zijn zo samengesteld, dat iedereen dit eenvoudig kan inpassen in het dagelijks leven: ongeacht je leefomstandigheden! De theoretische opdrachten richten zich op kennis, inzicht en persoonlijke ervaringen. Daarnaast zijn er praktische opdrachten, waarbij je gevraagd wordt iets te doen: alleen of met anderen”.

Praktische informatie

De opleiding tot Stroomtaal coach vindt plaatst op zaterdag: 11 & 25 maart, 8 & 22 april en 6 & 20 mei 2017. Elke les begint om 10.00 uur en eindigt om 12.30 uur. De kosten van deze uitgebreide opleiding, inclusief lesmateriaal is slechts € 295,-. De lessen vinden plaats in het Centrum voor Innerlijke Vrede, Hagelingerweg 74 2071 CK Santpoort-Noord.

Wil je je aanmelden? Mail dan naar info@stroomtaal.nl of bel 023-5261144. Kijk voor meer informatie op: www.carmendehaan.nl