Dit najaar tijd nodig voor jezelf? Om met de jaargetijden mee naar binnen te keren en te bezinnen? Veerle Smeets van centrum voor persoonlijke ontwikkeling Kasteel De Schans nodigt je uit om tijdens de Verwen-vastenweek ‘Ik hou van mij’ op een prachtige locatie tot rust te komen van de drukke buitenwereld.

Verwennen

Luister naar jouw binnenwereld. Sta stil bij wat jij nodig hebt, wat jou werkelijk voedt. Laat je verwennen met massages, geniet van wandelen, de natuur, yoga, en mild vasten. Verwarm je aan het vuur van de zweethut. Laat jouw ballast los en krijg ruimte voor balans en nieuwe energie.
Veerle Smeets: ‘’Naast aandacht voor het fysieke richten we ons ook op het innerlijk, wat leeft daar; Wat voedt mij? Wat stop ik weg? Welke behoeften leven er in mij? Hoe ziet zorgdragen voor mezelf eruit? Wat gun ik mijzelf? Hoe hou ik van mij?’’

Zweethut

‘’In deze week staan ontspanning, rust, zorg en aandacht voor jezelf centraal’’, aldus Veerle Smeets ‘’Dat doen we door dagelijks een ochtendwandeling in het bos, yoga-oefeningen, 2 keer per dag biologische soep of fruit te eten, middagrust met een leverpakking (met een kruik). Gedurende de week ontvang je tweemaal een massage’’.
‘’Daarnaast maken we gebruik van verschillende rituelen om stil te staan bij jezelf, zowel individueel als in groepsverband. De week sluiten we af met een zweethut, een reinigingsritueel afkomstig van de Indianen’’.

Info en aanmelden via www.kasteeldeschans.com