Tantra is in. Je ontmoet jezelf en je partner op een dieper niveau waardoor je relatie intenser en bevredigender wordt. Fysiek en geestelijk. Je gaat weer voluit van elkaar genieten. De Tantra voor koppels 3-daagse van Koja Trainingen in cursuscentrum Kasteel de Schans is bekend om zijn vertrouwde setting en ervaren trainers Koos Broer en Anoek Backer. Van 30 november t/m 2 december wordt er weer een editie georganiseerd. Er zijn nog plaatsen vrij.

Interesse

Koos Broer merkt inderdaad een toenemende interesse voor de tantra-cursussen van Koja Trainingen: ‘’Stellen leiden vaak een druk en bezet leven met minder tijd voor elkaar. Dat heeft ook zijn effect op de liefdesrelatie. Deze 3-daagse is bedoeld om je relatie weer te hernieuwen en weer te genieten’’.

Feestje

‘’Je kunt deze 3-daagse omschrijven als een sprankelend feestje met diepgang. Er is voldoende gelegenheid om jezelf te verkennen, anderen te ontmoeten en de relatie met je partner te verdiepen. Er is tijd voor het ervaren van je gevoelens en behoeften’’.

Intimiteit met tantra

In Tantra voor koppels ligt het accent op contact en intimiteit. Koos Broer: ‘’We bieden oefeningen aan die je seksuele (levens)energie (opnieuw) laten stromen en verbinden met je hartsenergie. Rondom contact en intimiteit ga je je angsten herkennen. Je ziet wat je doet om ze niet te voelen en voelt wat daarin jouw eigen verlangens zijn. Wanneer je verbonden bent met jezelf en je verlangens, kun je je in vrijheid gaan verbinden met de ander’’.

Lichaamswerk

Koos Broer: ‘’In de trainingen werken we met verschillende tantrische oefeningen, emotioneel lichaamswerk, ademoefeningen en systemisch werk. Deze werkvormen nodigen je uit om de ontmoeting met jezelf aan te gaan en vanuit je authentieke zelf uit te reiken en aan te nemen’’

Een reis

‘’Negatieve, in het verleden opgedane, ervaringen op je externe grens kunnen ervoor zorgen dat je jezelf afsluit en moeilijk in contact kunt komen met je eigen binnenkant. In de 3-daagse word je meegenomen in een reis langs je eigen grenzen’’.

Voluit genieten

‘’Je onderzoekt hoe jij contact maakt en hoe je dat in het verleden zo geleerd hebt. Je herkent je blokkades en je voelt daarin wat jouw eigen verlangens zijn. Telkens gaan we terug naar de interne grens van de cursisten. Want wanneer je in contact bent met jezelf en de verantwoordelijkheid neemt voor jouw behoeften kan je jouw partner daadwerkelijk ontmoeten en voluit gaan genieten!’’

Kijk voor meer info op www.kasteeldeschans.com