Nog enkele plaatsen vrij. Ontdek intimiteit, contact en verlangen tijdens de sprankelende jaartraining Tantra. In vier intense tantrablokken ga je op een reis waarin je jezelf en de ander ‘ont-moet’. Deze training is voor iedereen, of je nu alleen komt, of als koppel. Het eerste blok start al op 19 januari, dus wees er snel bij!

Tantra jaartraining

Deze training is ideaal voor individuen en koppels die interesse hebben in een verdiepende training rondom intimiteit, contact en verlangen. Je werkt een vaste groep die samenkomen in meerdere blokken, verspreid over het jaar. Zo heb je alle tijd en ruimte om je levensenergie (opnieuw) te laten stromen. Ook kom je in contact met je eigenlijke verlangen. Je verkent vragen als: ‘wie ben ik werkelijk, en wat wil ik neerzetten in mijn leven’.

Verbinding met jezelf en met een ander

Op elk blok wordt een ander accent gelegd. Je verkent bijvoorbeeld je angsten. Zo zie je wat je doet om ze niet te voelen en voelt wat daarin jouw eigen verlangens zijn. Je maakt verbinding met jezelf en vanuit die basis maak je contact met de ander. Alles vindt plaats in een veilige omgeving waarbij respect voor jezelf en respect voor de ander centraal staat. Na een jaar kan je op een diepere laag verbinding maken met jezelf, en vanuit die basis contact maken met de ander. ‘Voluit genieten’ is het resultaat!

Ervaren begeleiding

De tantra jaartraining wordt gegeven door ervaren trainers Koos Broer en Anoek Bakker. De verschillende blokken vinden plaats van 19 tot 22 januari, 9 tot 12 maart, 11 tot 14 mei en 15 tot 18 juni. De thema’s van de blokken zijn: Verleiden, Experimenteren, Je vrij geven en Vieren. Elk blok vindt plaats in Kasteel de Schans, een veilige, aangename omgeving in Opoeteren, Belgisch Limburg, vlak bij de grens van Nederland.

Benieuwd geworden naar de training? Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.