Mijn winkelwagen (0)
€ 0,00

In 28 dagen van gifbelt naar tempel

« Terug naar overzicht

In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Jacqueline van Lieshout

van 19,90 voor 15 euro

Detoxen zonder vieze drankjes Om te detoxen hoef je geen vieze drankjes te drinken of darmklysma's te ondergaan. Wie gedurende 28 dagen bewust en gezond eet, bereikt hetzelfde effect. Dat is de boodschap van detox coach Jacqueline van Lieshout in haar boek 'In 28 dagen van Gifbelt naar Tempel'.

Dit helder geschreven boek zou in elke keukenla moeten liggen. Detox Coach Jacqueline van Lieshout legt uit dat ons lichaam een geniaal zelfreinigend vermogen heeft. Sigaretten, alcohol en uitlaatgassen van auto's, jouw lichaam kan ze allemaal aan. Je ontgift jezelf 24 uur per dag.

Maar een langdurig verkeerd eetpatroon kan volgens Jacqueline van Lieshout uiteindelijk leiden een lichte toxificatie. Dat uit zich bijvoorbeeld in lusteloosheid, darmstoornissen en zelfs slapeloosheid. Daar kun je wat tegen doen.

In haar boek 'In 28 dagen van Gifbelt naar Tempel' presenteert detox coach Jacqueline van Lieshout een 28-dagenplan om het lichaam van binnen flink te reinigen. Zonder streng te zijn, legt ze in leesbare taal uit welke effecten slechte voeding heeft op lichaam en geest.

Vervolgens biedt ze een programma van 4 weken met recepten en tips. Jacqueline van Lieshout laat je na de 28 dagen niet met lege handen staan. Ze besluit haar boek met het hoofdstuk 'En hoe nu verder'.

Formaat: 21 x 28 cm

Gebonden, 128 pagina's

Prijs € 15,00 (excl. verzendkosten).


« Terug naar overzicht