Soms gaat de tijd razendsnel als je het leuk hebt. Het is al weer een jaar geleden dat we de nieuwe webshop van de Dagelijkse Gedachte lanceerden. 1 maart 2016 was het begin van de nieuwe webwinkel vol met spirituele artikelen, die helpen om het beste uit jezelf te halen. Mede door deze verkoop van spirituele sieraden, boeken, cd’s, cadeautjes en andere artikelen blijft de Dagelijkse Gedachte draaiende.

Spirituele Quotes

Bij de Dagelijkse Gedachte staan spirituele en inspirerende quotes, gedachten en wijsheden centraal. Die vind je ook terug in de webwinkel. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de kraskaartjes. Ook bieden we vele wenskaarten met prachtige quotes, vergezeld door mooie foto’s. Elke kaart is gedrukt op gerecycled karton dat het milieu niet belast. Koop de kaarten individueel, of haal er meteen 15 in huis met het Citatenkaartenboekje. Veel van deze citaten komen ook als handige koelkast magneet. Daarnaast hebben we vele citaten verzameld in vrolijke stickervellen. Zo plak je eenvoudig een inspirerende gedachte in je agenda, op een broodtrommel, scherm of opschrijfboekje. Mocht je ook onderweg de wereld willen inspireren, kies dan uit de vele stevige autostickers met uitspraken die jezelf of een ander vrolijk op weg helpen.

Lees jezelf gelukkig

Er zijn veel spirituele (zelfhulp) boeken op de markt, over allerlei verschillende onderwerpen. Ze gaan over geluk, helpen je om lekker in je vel te zitten, of ze geven je tips om tóch het roer om te gooien. Maar welke boeken zijn nu van waarde? Aan welke tips of methodes heb je echt wat aan? In de webshop van de Dagelijkse Gedachte vind je een selectie aan boeken, die je echt vooruit helpen. Of je nu wilt afvallen, op zoek bent naar rust in je hoofd of je toch wilt verdiepen in Mindfulness. Bijna elke week komen er weer nieuwe uitdagende en inspirerende boeken bij. Ook de populaire boekjes van Olaf Hoenson staan erbij. Als je Het Gedachtenkastje, de Gids voor Geluksvogels en het Blauwe Citatenboekje bij problemen nog niet in huis hebt, grijp dan je kans.

Sieraden met betekenis

Naast inspirerende teksten willen we met de webshop toch nét iets meer bieden. We verkopen bijvoorbeeld ook sieraden. Deze hangertjes, kettingen en armbanden zeggen net iets meer. Elk sieraad heeft een speciale betekenis doordat ze van (half) edelstenen zijn gemaakt, of in de vorm van een bijzonder symbool. Deze sieraden staan voor liefde, hoop, vertrouwen, vrede, balans en meer. De Engeltjes van Liefde zijn ook zeer geliefd. Deze kleine engeltjes zijn een teken van troost of blijk van liefde en vriendschap. Ze komen in vele kleuren en zijn gemaakt van hoogwaardige kralen en halfedelstenen. Met de handige veersluiting passen ze eenvoudig aan een ketting, (bedel) armband, jas of tas.

Je thuis voelen

Muziek kan je helpen om te ontspannen, of te mediteren. Daarom hebben we een ruime collectie aan spirituele muziek cd’s. Deze muziek is bijvoorbeeld ideaal voor als je massages geeft, of andere behandelingen en therapieën. Daarnaast vind je genoeg andere artikelen om je huis of een spirituele ruimte in te richten. Wat dacht je van sfeervolle waxinelichthouders? Of de bijzondere lichtvangers. En om ervoor te zorgen dat je van buiten net zo straalt als van binnen, vind je bij Body & Mind heerlijke verzorgingsartikelen.

Kortom, de webwinkel van de Dagelijkse Gedachte heeft voor iedereen wat te bieden. Heb jij al een kijkje genomen?