Bourgondisch en spiritueel vakantie vieren? Het kan. Ontdek het Katharenland in Zuid-Frankrijk met culinaire vegetarische maaltijden, een schitterend landgoed en een inspirerend programma bij reisorganisatie Magical Tours.

Magical Tours

Magical Tours is een initiatief van Jean-Luc Evens en Jacqueline Streefkerk. Sinds 1999 organiseren zij spirituele reizen. ‘’Wars van zweverigheid bieden wij een goede organisatie, het gezelschap van gelijkgestemden maar vooral de uitnodiging om jouw eigen wijsheid als vertrekpunt te nemen bij jouw ervaringen’’, aldus Jacqueline Streefkerk.

Levensgenieters

‘’Magical Tours biedt een oase van rust en inspiratie voor levensgenieters’’, vervolgt Jacqueline Streefkerk. ‘’Onze reizen zijn geschikt voor iedereen, ook voor alleengaanden en senioren. We richten ons op mensen die geboeid zijn door het leven. Die interesse hebben in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping’’.

Innerlijke reis

Wat kunnen zij van Magical Tours verwachten? Jacqueline Streefkerk: ‘’ Wij bieden de deelnemers aan onze reizen stilte, culinaire vegetarische maaltijden en ongerepte natuur. We willen onze deelnemers raken door mystieke plaatsen en inspirerende meditaties. Wij hopen dat onze vakanties inspireren tot respect voor aarde, mens en dier. Wij bieden de rust en de ruimte voor een innerlijke reis’’.

Magische plekken

Magical Tours biedt een ruim aanbod spirituele reizen. Tijdens rondreizen worden kracht- en inwijdingsplaatsen bezocht zoals steencirkels, tempels, standing stones (menhirs), resten van oude beschavingen. ‘’Het bezoeken van deze magische plekken kan je diep raken, iets in je wakker maken. Waardoor je je verbonden voelt met alles, intens geniet, nieuwe inspiratie krijgt en een diepe innerlijke rust ervaart’’, aldus Jacqueline Streefkerk.

Het Katharenland

De themareizen van Magical Tours naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk zijn een unieke mix van comfort, gezelligheid en rust en ruimt. Jacqueline Streefkerk: ‘’ Het landgoed waar wij verblijven heet Domaine La Flotte. Dit is een sfeervol en comfortabel landhuis middenin het Katharenland in Zuid-Frankrijk. De omgeving leent zich uitstekend voor het genieten van een moment voor jezelf’’.

Meer informatie

Meer weten over het aanbod van Magical Tours. Kijk op www.magicaltours-vakantie.nl voor alle informatie. Je kunt ook mailen naar info@magicaltours-vakantie.nl of bellen met 074 376 7405 (maandag t/m vrijdag – van 9.30 uur t/m 16.30 uur)