Bij de opleiding Kindercoach van Sonnevelt Opleidingen leer je hoe jij als ouder, verzorgende of coach het verschil kunt maken voor kinderen. In september start Sonnevelt Opleidingen 9 lesgroepen door heel Nederland.

Opleiding Kindercoach

Sonnevelt Opleidingen is 3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider. Alicia Euwema is docent Kindercoach bij Sonnevelt Opleidingen: ‘’De opleiding Kindercoach is dé opleiding voor mensen die het geweldig vinden om het zelfvertrouwen van kinderen en tieners te zien groeien, om jonge mensen te zien die voor hun talenten en passies durven te gaan, om kinderen vol levenslust te zien leven’’.

Gelukkige kinderen

‘’Wanneer ik een intake doe met ouders en hen vraag naar hun wens, krijg ik bijna altijd als antwoord: ´Ik wil, dat mijn kind gelukkig is´. Wanneer ze dit verder duiden, leggen ze uit hoe ze vooral willen dat hun kind niet teveel zorgen heeft, gewoon kan genieten’’, aldus Alicia Euwema.

Raising Happiness

Alicia Euwema weet dat de opvoeding het verschil kan maken: ‘’Psychologe Christine Carter geeft in haar boek ´Raising Happiness´ 10 wetenschappelijk bewezen stappen om gelukkige kinderen op te voeden. En voor de volwassenen, door het ´kind in jezelf´ met de stappen te voeden, groeit vast ook je eigen geluk!’’

10 Stappen

Wil je de 10 stappen uit ´Raising Happiness´ weten? Kijk dan op www.sonneveltopleidingen.nl. Daar vind je je ook alle informatie over de Sonnevelt opleiding Kindercoach.