Je zoekt ruimte en tijd om te schrijven. Je hebt nood aan verstilling. Je vindt het fijn om samen met anderen in stilte te schrijven. Dan is deze retraite iets voor jou! Schrijfcoach Joey Brown neemt je mee naar de abdij van Postel (B), een heerlijk rustige plek in de natuur. Met schrijfmeditaties en 1-op-1 coaching. Dit is wat je al zolang zocht!

 

Enkele reacties:

 

“Onvergetelijk Ik wist niet dat schrijven zo diep kon gaan. Wat er bij mij naar boven kwam, had ik nooit verwacht. Dit brengt een omslag in mijn leven teweeg.” (Bernadette)
“Magisch is het juiste woord.” (Gabriëlle)

“Het was transformatie, intens en krachtig. Het was voorbij de angst. Het was voelen, diep van binnen. Het was opnieuw leren kijken en schrijven. Het was een ware ontdekking.” (Desiree)
 

Dagelijks programma

08.15 ontbijt

09.00 – 10.00 schrijfmeditatie

12.30 lunch

18.00 – 18.30 stiltemeditatie

18.30 broodmaaltijd

20.00 – 21.30 schrijfmeditatie

De rest van de tijd ben je vrij om te ontdekken, stil te worden, te schrijven, te wandelen of te mediteren.

Met individuele coaching

Joey coacht in hoofdzaak jouw schrijfproces.  Ze gaat in op problemen of vragen die op dat moment voor jou aan de orde zijn. Ze werkt met jou rond de structuur van je boek, het bepalen van je doelgroep en je boodschap, het fijn tunen van jouw  persoonlijke schrijfstem, enz.

Dagelijks begeleidt ze stille schrijfmeditaties. Door middel van verhalen, oefeningen, visualisatie, relaxatie en meditatie nodigt ze je uit om telkens dieper in het schrijven te zakken.

Verblijf in de abdij

Logeren doe je in de abdij van Postel (B), een bijzondere plek diep in de Kempen, omringd door bossen en velden. Hier val je als vanzelf stil. Je krijgt een individuele, heerlijk lichte, ruime, moderne, van alle comfort voorziene, kamer. Badkamer en doucheruimtes zijn gemeenschappelijk.

Deze retraite is voor jou als:

  • Je voelt dat het schrijven iets in jou in beweging kan zetten
  • Je voelt een onbedwingbare schrijfdrang, maar je hebt nog geen idee wat dit voor je kan betekenen
  • Je hebt al een schrijfproject opgestart en je zoekt tijd en ruimte om te schrijven
  • Je wil de eerste stap zetten naar een boek of schrijfproject
  • Je wil onderzoeken wat stilte, meditatie en schrijven bij jou teweeg brengen
  • Je voelt dat het schrijven voor jou hét expressiemiddel is dat je nu nodig hebt

 

Joey Brown is schrijfcoach, expressiecoach en stiltecoach. Ze begeleidt je in no time naar de kern van je schrijven.  Met haar inspirerende en stimulerende aanwezigheid schept ze voor jou een veilige ruimte waarin je helemaal met jezelf en met je schrijven kan zijn. Haar retraites zijn steeds unieke combinaties van schrijven, stilte en meditatie.

Kijk voor meer info op www.joeybrown.be