Altijd al geïnteresseerd geweest in NLP maar nooit de stap gewaagd om een training te gaan volgen? Lees dan eens het boekje De Kracht van NLP van Robin Stevens. Daarin legt hij op persoonlijke wijze de technieken uit. Zo ontdek je hoe je gelukkiger leeft door het toepassen van NLP.

De Kracht van NLP

Voor alle duidelijkheid. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en dateert alweer uit de zeventiger jaren van de vorige eeuw. In het kort komt NLP neer op welke gedachtenpatronen naar succes leiden en welke juiste niet. Hiervoor heeft NLP een aantal technieken. In De Kracht van NLP leert Robin Stevens hoe jij deze technieken kunt toepassen.

Anekdotes

Het prettige aan De Kracht van NLP is dat Robin Stevens er een persoonlijk verhaal van heeft gemaakt. Door de ik-figuur en de anekdotes is het boekje leuk om te lezen en je leert ook nog wat. Je pikt de basistechnieken van NLP spelenderwijs op en je kunt er direct mee aan de slag. Of je daarna nog een training gaat volgen, laat Robin Stevens helemaal aan jezelf over.

Gelukkig

Robin Stevens zegt zelf over De Kracht van NLP: ‘’Met gelukkig zijn omdat alles goed gaat in jouw leven, schiet je weinig op. Want wat als het niet allemaal op rolletjes loopt? Wat je echt wilt is gelukkig zijn zónder reden. NLP leert je stap voor stap hoe je dat bereikt’’.

De Kracht van NLP is verkrijgbaar in de webshop van de Dagelijkse Gedachte, in de boekhandel, bij Bol.com en bij www.robin-stevens.nl