Een 10-daagse intensieve training die inspireert het gedachtegoed van Louise Hay in je dagelijkse (werk)leven te integreren en een uitstekende, gezond-denkende, en bemoedigende coach voor anderen te zijn. De training is verdeeld over 10 dagen, twee dagen per maand en kan – als je dat wilt – uitgebreid worden met vervolgtrainingen afgestemd op jouw behoeften.

In deze 10-daagse training word je opgeleid tot Practitioner volgens de Louise Hay-filosofie in combinatie met Stroomtaal. Het is een traject waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis centraal staan. De lessen zijn zó samengesteld dat je de filosofie in je eigen leven kunt toepassen, maar je kunt er ook mee aan het werk als stimulerend coach. Waar dit toe leidt verwoordt schrijfster Louise Hay zelf heel treffend in een van haar boeken:

“Ik ben geen genezeres. Ik genees niemand. Ik zie mezelf als een richtingaanwijzer op de ontdekkingsreis naar jezelf. Door mensen te leren van zichzelf te houden, creëer ik een veilige ruimte, zodat ze kunnen ontdekken hoe onvoorstelbaar ze zijn. Dit is het enige wat ik doe. Ik ben iemand die mensen steunt. Ik help mensen zelf de leiding te nemen. Ik help ze blokkades en weerstanden uit de weg te ruimen, zodat ze in alle omstandigheden van zichzelf kunnen houden. Dit betekent niet dat we nooit meer problemen zullen hebben, maar het verschil is de nieuwe manier waarop we op een probleem reageren”.

Tijdens deze training word je ook vertrouwd gemaakt met Stroomtaal®. Stroomtaal is een eenvoudige, uiterst plezierige leefstijl die je steeds weer leert dat je met vriendelijkheid heel ver komt in je leven.

Heb je dit eerste 10-daagse traject met succes gevolgd dan wordt dit afgesloten met een eindpresentatie van het geleerde en ontvang je een certificaat, met duidelijke vermelding waar je precies voor gecertificeerd bent.

Meer info en aanmelden