Geert Kimpen organiseert ook dit jaar weer een Oud en Nieuw Schrijfweek. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze inspirerende en sfeervolle week in De Orsmolen in het idyllische Belgische dorpje Moelingen, net over de grens bij Maastricht. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. 

Eigen boek

‘’Je staat er versteld van hoeveel mensen er rondlopen met het idee om een boek te schrijven’’, aldus Geert Kimpen. ‘‘Ik begrijp hun vragen en worstelingen als geen ander. Om deze mensen echt te kunnen helpen, organiseer ik deze Oud en Nieuw Schrijfweek’’.

Fantastische sfeer

De schrijfweken van Geert staan bekend om de vakkundige workshops, de perfecte verzorging én om de fantastische sfeer. Geert Kimpen, internationaal bekend door zijn spirituele bestseller De Kabbalist, noemt deze schrijfweek zelf ‘De mooiste weg naar jouw boek in de boekhandel in 2017’.

Uit het dagelijks leven

Geert Kimpen heeft voor de Oud en Nieuw Schrijfweek niet toevallig gekozen voor het pittoreske Belgische dorpje als locatie: ‘’Het helpt om weg te zijn uit het dagelijks leven. Hoe heerlijk is het om te werken aan een boek in een prachtige, sfeervolle kamer in een besneeuwd landschap met als uitzicht een idyllisch beekje’’.

Schrijfcoach

‘’Mijn team en ik zijn een week lang een persoonlijke schrijfcoach voor de deelnemers’’, legt Geert Kimpen zijn werkwijze uit. ‘’We geven feedback en bemoediging, denken mee en de deelnemers kunnen al hun vragen stellen’’.

Eenzaam

Want schrijven kan volgens ervaringsdeskundige Geert Kimpen soms erg eenzaam zijn: ‘’Tijdens de Oud en Nieuw Schrijfweek staan de deelnemers er niet alleen voor. Elke dag zijn er workshops, in totaal meer dan 20, die alle aspecten van het schrijverschap aan bod laten komen’’.

Uitgever

Een belangrijk vraag is ook: Hoe vind je een uitgever? Dat is moeilijk voor beginnende schrijvers beaamt Geert Kimpen: ‘’Hoe overtuig je uitgevers dat tussen de honderden boeken die wekelijks verschijnen, jouw boek echt de moeite waard is? Dat vormt ook een onderdeel’’.

Oud en Nieuw feest

‘’In de week van Oud en Nieuw ligt de hele wereld stil, behalve bij ons in Moelingen. Daar zindert het van de creativiteit. En natuurlijk houden we een prachtig Oud en nieuw feest, en bezegelen met een ritueel in het nieuwe jaar de geboorte van een nieuw boek’’.

Schrijf ook jouw boek in het idyllische Belgische dorpje Moelingen. De schrijfweek wordt gehouden van 27 december 2016 tot en met 3 januari 2017. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.geertkimpen.com