Do-In yoga is enorm populair. In september start de Do-In School in Zoetermeer weer een jaargang van de beroepsopleiding Do-In Yoga docent. Je kunt nu inschrijven. Claudia Heijdel is de grondlegger van Do-in Yoga. Tien jaar geleden begon zij haar WYA Do-In School. Inmiddels is deze yogavorm een begrip in Nederland en België. Voor beroepsopleiding Do-In Yoga docent is daarom veel interesse.

Weg van wijsheid

Claudia Heijdel: ‘’ Veel scholen gaan over kennis. Onze school niet. De Do-In School gaat over de weg van de wijsheid. Jouw eigen wijsheid. Die zit opgeslagen in je lijf. Daarom gaan we actief bewegen. Bewust bewegen. Van binnenuit. Do-In Yoga verbindt Zen, Martial Arts, Shiatsu en Yoga. De intensive basic teacher training (Practitioner) is bedoeld voor therapeuten, docenten, coaches en trainers. De opleiding is opgebouwd in modules’’.

Do-In

Do-In Yoga is gebaseerd op de eeuwenoude Do-In leer, ofwel bewegen vanuit bewustzijn. Claudia Heijdel: ‘’Centraal staat de hoofd-hart-hara verbinding. De hara is in dit geval de onderbuik, het onderbuikgevoel en de plek waar we draagkracht vinden om ons volledig potentieel te verwezenlijken. Met Do-In Yoga willen we de gezondheid en vitaliteit bevorderen. Een Do-In Yogales bestaat uit meridiaanstrekkingen, zelfmassage en meditatie. Doordat het lichaam zich prettiger gaat bewegen, zal ook de geest rustiger worden. Zo ontstaat er balans.”

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in de beroepsopleiding Do-In Yoga docent? Kijk dan op www.do-in-school.nl. De intensive basic teacher training (Practitioner) start 20 t/m 24 september 2017 in Zoetermeer.