Doen waar je van houdt en waar je energie van krijgt? Dat wil toch iedereen? Albert Sonnevelt van Sonnevelt Opleidingen geeft masterclasses met als thema ‘Ontdek je passie in één avond. De masterclass wordt door het jaar heen op verschillende locaties gegeven.

Ontdek je passie

Albert Sonnevelt: ‘’Met behulp van 10 fundamentele vragen krijgen deelnemers tijdens de masterclass ‘Ontdek je passie in één avond’ een inspirerende indruk van de richting die ze met hun leven kunnen op gaan. Met praktische oefeningen, duidelijke voorbeelden en handige tips ontdekken zij hun passie’’.

Succesvolle mensen

‘’Er zijn veel succesvolle mensen in de wereld die hun ideaal kunnen leven”, vervolgt hij. ‘’Ze werken ergens gepassioneerd naar toe. Dat klinkt logisch, want des te meer plezier je hebt in wat je doet, hoe meer je gaat werken. Werk geeft je energie. Maar het kan ook zijn dat je niet meer doet wat je zou moeten doen. Dat roept vragen op als: Wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Hoe kan ik de dagelijkse sleur doorbreken? Waar krijg ik nu energie van? Welke studie of baan past bij mij? Dan is het tijd om een verandering aan te brengen’’.

Angsten

Albert Sonnevelt: ‘’Er zullen misschien obstakels of angsten zijn die mensen op dit moment beperken. Ze verhinderen het behalen van de doelen die ze zichzelf hebben gesteld in dit leven. Dan is het moment aangebroken om de obstakels te overwinnen en met passie te gaan leven. Tijdens de masterclass Ontdek je passie in 1 avond help ik de deelnemers bij het ontdekken van hun passie’’.

Meer informatie?

Ook deelnemen aan de Masterclass Ontdek je passie in 1 avond? De kosten bedragen slechts € 29,95. De masterclass wordt op verschillende locaties door heel Nederland gegeven. Kijk voor meer informatie op www.sonneveltopleidingen.nl.