Vandaag is de 6e druk verschenen van Het Gedachtenkastje. Drukker Hans Elstgeest van Weprint in Leiderdorp overhandigde schrijver Olaf Hoenson een vers exemplaar. Het is alweer de 6e druk van Het Gedachtenkastje waarmee er meer dan 100.000 exemplaren zijn gedrukt. Wat is toch het geheim van Het Gedachtenkastje?

Iedereen kan het

Olaf Hoenson, stresscounselor en initiator van de Dagelijkse Gedachte, blijft bescheiden: ‘’Er zijn veel goede zelfhulpboeken op de markt. Het Gedachtenkastje onderscheidt zich door twee dingen. Je leest het snel uit. Met andere woorden, je hoeft je er niet doorheen te werken. En ten tweede kan iedereen zich de visualisatie van het Gedachtenkastje aanleren waarmee het rustiger wordt in je hoofd. Ik ben er trots op dat er sinds 2012 al meer dan 100.000 zijn verkocht. Dat betekent dat het werkt!’’.

Wat vinden de lezers van Het Gedachtenkastje?

Ik ben rustiger (Sarah 41)

‘’Ik ben naar een training geweest van Het Gedachtenkastje door Olaf Hoenson. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik stond er dus helemaal open in. Bij mij werkt het perfect. Ik kan mijn gedachten nu beter een plaatsje geven waardoor ik rustiger ben’’.

Niet meer stressen (Davy 28)

‘’Ik had al eens een NLP-training gedaan van drie dagen. Het boekje Het Gedachtenkastje vatte die als het ware in één keer samen. Olaf Hoenson maakt je bewust van de indrukken die je dagelijks moet verwerken, zo’n 120.000! Vervolgens leert hij je om hierdoor niet te stressen’’.

Ook voor oma’s (Antonia 68)

‘’Op mijn leeftijd denk je alles wel een keertje te hebben gezien. Maar Het Gedachtenkastje vond ik toch heel verrassend. Het is een bruikbare manier om met kleine en grote problemen om te gaan. Ook een oma heeft er wat aan’’.

Door een moeilijke periode (Maria 48)

‘’Ik werd door mijn huisarts gewezen op het boekje. Ik lag in scheiding en er maalde van alles door mijn hoofd. Door het Gedachtenkastje heb ik geleerd me niet te laten overstromen door gedachten en emoties. Het heeft me, samen met de steun van mijn omgeving, door de moeilijke periode heen geholpen’’.

Handig op je werk (Laurens 38)

‘’Het positieve aan het boekje Het Gedachtenkastje vind ik dat het maar 64 pagina’s telt’’, vertelt Laurens lachend. ‘’Nee, serieus, ik gebruik deze methode op mijn werk. Ik had het boekje in twee uurtjes uit en ik kon het direct toepassen. Het is een combinatie van NLP, Mindfulness en cognitieve psychologie in maar 64 pagina’s’’.

Binnenkort weer trainingen met Het Gedachtenkastje

Olaf Hoenson geeft regelmatig trainingen met Het Gedachtenkastje. Ook dit jaar vinden deze plaats. Wil je hierover meer info? Mail dan naar olaf.hoenson@smiling-bee.nl.
Wil je het Gedachtenkastje bestellen, klik dan hier.