Olaf Hoenson begint aan het najaarseizoen van zijn lezingen. Op originele wijze weet de oprichter van de Dagelijkse Gedachte te vertellen over onze overvolle gedachtenwereld. Wat doe je eraan? En welke rol speelt het nieuws dat elke dag op ons afkomt. Als oud krantenuitgever heeft hij hier een eigenzinnige kijk op.

Zijn opvattingen over een gezonde gedachtenwereld zijn zowel privé als op de werkvloer goed toepasbaar. Olaf Hoenson is geen zenpriester en ook geen Emile Ratelband. Je hoeft van hem niet te mediteren en hij speelt niet de opgewonde motivator. Wel zetten zijn opvattingen over het ongeluk van tante Betsie en de show van Twan Huys je aan het denken.

Olaf Hoenson brengt zijn verhaal vol humor en hij gaat graag het gesprek aan met zijn toehoorders. Zijn missie is om mensen te stimuleren niet alleen gezonder te eten maar ook gezonder te denken. Consumeer niet alle indrukken die je worden opgedrongen door de buitenwereld. Durf vriendelijk nee te zeggen en ontdek hoeveel je beter je je gaat voelen.
Zoek je een originele persoonlijkheid die de zaal aan het denken weet te zetten? Vraag dan Olaf Hoenson als spreker. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Nieuws of geen nieuws?

Olaf Hoenson geeft een intrigerende en eigenzinnige introductie over wat nieuws met onze gedachtenwereld doet. Hij brengt zijn toehoorders aan het twijfelen. Moet je het nieuws nu wel of niet volgen? Word je er beter van als je de tv het raam uit gooit?
Als stresscounselor en voormalige uitgever van een smaakmakende zondagskrant legt hij als geen ander de vinger op de zere plek. Zijn inkijk biedt een startpunt voor een interessante discussie over de nieuwsmedia en een gezonde gedachtenwereld.

Duur: 30 – 45 minuten. Boeking € 750,- excl. BTW en reiskosten. 

Meer informatie of boekingen mail naar info@smiling-bee.nl of bel met 06 24 19 39 39.

Blijf de baas over je gedachten

Je hoeft geen zweefkees te zijn om spiritueel te leven. Olaf Hoenson, initiator van de Dagelijkse Gedachte, vertelt vol humor op boeiende wijze over praktische spiritualiteit. Zijn basisthema luidt: blijf de baas over je eigen gedachten. Wat laat je binnen? Wat laat je aan je voorbijgaan?
Olaf Hoenson introduceert Het Gedachtenkastje, een praktische methode om je gedachten te ordenen. Iedereen kan een Gedachtenkastje maken. Van dit boek werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Duur: 60 – 90 minuten. Boeking € 1.095,- excl. BTW en reiskosten.

Meer informatie of boekeningen mail naar info@smiling-bee.nl of bel met 06 24 19 39 39.

Workshop Het Gedachtenkastje

Olaf Hoenson verzorgt een 2 uur durend workshop over Het Gedachtenkastje. Hoe zorg je ervoor dat vervelende gedachten niet gaan rondtollen door je hoofd. Welke gedachten kan je gerust binnenlaten en welke kan je beter aan je voorbij laten gaan.
Olaf Hoenson weet met humor en aansprekende voorbeelden de methode van Het Gedachtenkastje over te brengen. Hij werkt interactief met de deelnemers. De workshop wordt nergens zweverig en met de praktische handvatten kan je direct aan de slag. Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van Het Gedachtenkastje.

Duur: 120 minuten. Boeking € 1.295,- excl. BTW en reiskosten.

Meer informatie of boekingen mail naar info@smiling-bee.nl of bel met 06 24 19 39 39.