Dit najaar gaat bij Einstein-Empowerment.academy uit Sassenheim de NLP Practitioner Opleiding volgens het Empowerment-model van start in Cultureel Centrum Voorschoten. In deze Practitioner training word je 8 weekenden meegenomen in leren door te ervaren. ‘’Je bent op een dynamische, luchthartige, humorvolle en vooruitstrevende manier getuige van de transformatie met betrekking tot jouw eigen levenshouding’’, aldus Julia Talakua. Zij vormt samen met Adrie en Joanna Talakua het trainersteam van Einstein-Empowerment.academy.

Het Empowerment-model

Bij Einstein-empowerment.academy wordt NLP toegepast volgens de uitgangspunten van de grondleggers Dr. Richard Bandler en John Grinder. Vervolgens heeft deze opleider NLP verder doorontwikkeld. Dat betekent dat naast de authentieke technieken van de jaren ’70 en ’80 nu ook bijvoorbeeld hypnose, (familie)opstellingen, voice dialogue en sjamanistische technieken aan bod komen: het Empowerment-model. ‘’Zo leer je niet alleen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau, maar je dringt ook door op de niveaus van je (onder)bewuste waar je de daadwerkelijke beslissingen over je leven neemt; op spiritueel, energetisch en zielsniveau’’, aldus AdrieTalakua.

Krachtige opleiding

‘’Met NLP leer je technieken waarmee je direct aan de slag kunt, die je snel aanleert en waarmee je eenvoudig een stap vooruit kunt maken’’, vervolgt zij. ‘’NLP werkt ook op de langere termijn diep door in je onderbewuste. Dat maakt het een krachtige opleiding met levens veranderende inzichten. Daarnaast leer je in de vierde generatie NLP Practitioner bij Einstein-Empowerment.academy ook te werken met hypnose, voice dialogue, (familie-)opstellingen en sjamanistische technieken. De doorontwikkeling van NLP, onze communicatie en de wereld van vandaag de dag maakt het nodig deze technieken in NLP te integreren. Zo kun je op nog meer manieren jezelf leren kennen en transformeren’’.

Leren door te ervaren

‘’Tijdens onze training leer je door ervaren. Deelnemers beoefenen vaardigheden en maken deze zich eigen nog voordat zij ze kunnen benoemen. Kenmerkend voor onze NLP Practitioner is dat je met een intensief programma op een natuurlijke wijze in 8 weekenden zoveel leert, dat je geen moeite zult hebben om de opgedane ervaringen van de opleiding in jouw dagelijkse leven toe te passen. De reeks van typen mensen waarvoor NLP een succesvol instrument is, is lang en oneindig. De rol die iemand heeft in het leven staat los van het rendement dat hij of zij uit NLP haalt. Je groeit namelijk als mens en dat werkt direct door in wat je doet. De afgelopen jaren hebben wij artsen, bedrijfsadviseurs, consultants, advocaten, trainers, mensen in sales, studenten, docenten, sportlieden, therapeuten en ouders getraind’’.

Meer weten?

Lees meer over de vierde generatie NLP, de Practitioner en de data van de opleiding, het empowerment-model op www.einstein-empowerment.academy