Misschien wel het moeilijkste in coaching trajecten is het bereiken van gedragsveranderingen van cliënten. Dat heeft Tom Twisk, directeur en trainer van Innerland, de afgelopen 25 jaar wel gemerkt. Gebaseerd op zijn ruime ervaring heeft hij daarom een nieuw 7-daags programma voor coaches samengesteld: Coachen van gedragsverandering.

Werkelijk te veranderen

Tom Twisk: ‘’Het is een impactvol programma dat ik zelf begeleid. Het is bedoeld voor iedereen die met individuen en/of groepen werkt. Coaches, leidinggevenden en projectleiders die zich willen inzetten om mensen te helpen om werkelijk te veranderen; om ingesleten, ineffectieve patronen te doorbreken en effectiever te gaan denken en doen’’.

Doorbraakmethode

‘’Het programma is gebaseerd op De Doorbraakmethode, onze succesvolle en unieke methode voor gedragsverandering. Deelnemers krijgen tips, handvatten, modellen en oefeningen waarmee ze anderen kunnen begeleiden in de verschillende fases van gedragsverandering’’.

Bewezen gedachtegoed

De kennis, inzichten en ervaringen van zijn afgelopen 25 jaar als coach en trainer heeft Tom Twisk in het programma verwerkt. Deels maakt hij ook gebruik van gedachtegoed dat in de loop der jaren zijn waarde al heeft bewezen: ‘’Denk hierbij aan van NLP, Systemisch werken, Transactionele analyse (TA), Rationeel-Emotieve Therapie (RET), Persoonlijkheidsstructuren, Simon Sinek, Stephen Covey en Anthony Robbins’’.

Inschrijven

Het programma start 10 april 2017 in hotel- en conferentieoord Woudschoten in Zeist. Wie graag een nog betere coach of begeleider van individuen en/of groepen wil worden, kan zich inschrijven op www.innerland.nl. Voor vragen kan je bellen met 0800 999 79 99