Tijd voor een schoonmaak van je energielichaam? Volg dan van 9 t/m 16 oktober de Munay-Ki Retreat op Ibiza onder leiding van Wolf Rappard van Taytanchis. De Munay-Ki retreat bestaat uit 9 inwijdingen afgewisseld met wandelingen, yoga sessies en bijzondere excursies. Dus spiritueel bezig zijn én vakantie vieren op het idyllische Ibiza.

Munay-Ki

Wolf Rappard van Taytanchis werkt al meer dan 38 jaar in de gezondheidszorg. Hij heeft een Shockwavetherapie praktijk in Stiens en hij is daarnaast fysiotherapeut. Rappard is tevens een internationaal gecertificeerde NLP Trainer en Practitioner in de Time Line Therapy.
‘’Sinds 2014 begeef ik mij op het pad van Inca Sjamanisme. Ik heb de Munay-Ki inwijdingen ontvangen van Paul Liekens en Myriam van Acker in België. Munay-Ki zorgt voor een grote schoonmaak in ons totale energielichaam. Dit is een verzameling van alles wat we zijn en wat we hebben meegemaakt’’.

Nieuwe deur

‘’Door dit energieveld schoon te maken kunnen we het verleden loslaten en ons klaarmaken voor de tijd die komen gaat’’, aldus Wolf Rappard. ‘’Met elke inwijding open je een nieuwe deur in je proces van versnelde evolutie naar bewustwording, onvoorwaardelijke liefde en naar wie en wat je bent. Naar passie om je ware bestemming te kunnen manifesteren en volledig in harmonie te kunnen leven en telkens dichter bij het bewustzijn van eenheid te komen’’.

Energetische inwijdingen

‘’Munay-Ki bestaat uit een serie van 9 energetische inwijdingen of rites. Deze zijn afkomstig van de Q’ero, een volk dat hoog in de Andes leeft en rechtstreeks afstamt van de Inca’s.
Munay-Ki is er op gericht om de mensheid te transformeren naar een samenleving die meer verbonden is met de aarde en het besef dat we een zijn. Deelnemers ontvangen de Munay-Ki inwijdingen gratis zoals wereldwijd is afgesproken. Tijdens de Munay-Ki Retreat betalen ze alleen voor het verblijf en bijkomende zaken’’.

Meer informatie

De maximaal 6 deelnemers verblijven in een villa met zwembad op basis van gedeelde slaapkamers met maaltijden. Elke dag is er een uur yoga onder leiding van een ervaren docente. Wil je meer informatie. Kijk dan op www.taytanchis.com.