Hervind jezelf in de natuur. Dat is het thema van de Mindfulnessweek die Marlies van Son van Quantumvision van 17 tot 24 juni in Oostenrijk organiseert. Vergoeding via je zorgverzekeraar is eventueel mogelijk.

De ziel van de natuur

‘’In de ziel van de natuur vind je de natuur van je ziel. Er is geen krachtigere manier om je met jezelf te verbinden dan in de natuur’’, vertelt Marlies van Son. ‘’Tijdens de Mindfulnessweek in Oostenrijk komen wij weer thuis bij ons innerlijk dat we in het hectische leven vaak zijn kwijtgeraakt. In de natuur van Hohentauern in de Steiermark met zijn zuivere Keltische oerenergie kun je ervaren hoe het is om weer thuis te komen’’.

Mindfulnessweek in de natuur van Oostenrijk

Er is geen krachtigere manier om je met jezelf te verbinden dan in de natuur.        

Vreugde van het leven zelf

‘’Iedereen heeft alles in zich om bewust te worden van het wonder en het mysterie van het leven’’, vervolgt Marlies van Son. ‘’Gedurende 7 dagen maken we ruimte om het leven door ons heen te laten stromen. We leren onze obstakels overwinnen en ontdekken de vreugde van het leven zelf. We werken met: Inspirerende teksten, Mindfulness & Heartfulness, Yoga, Meditatie en visualisatie, Mindful wandelen  en een Stiltedag’’.

Chalet Sonnenheim

Tijdens Mindfulnessweek in Oostenrijk verblijven de deelnemers in Chalet ‘Sonnenheim’, een houten eco-chalet in Hohentauern. Marlies van Son: ‘’Hohentauern ligt in het Groene Hart van Oostenrijk, de Steiermark, dat nog niet door het massatoerisme is ontdekt, waar nog vrede en rust heerst. In het chalet is een wellnessruimte aanwezig met jacuzzi, stoomcabine en sauna.  Er is ook een buitenjacuzzi. We eten vegetarisch. De maaltijden maken we samen en na afloop wassen we samen af’’.

Vergoeding via je zorgverzekeraar is eventueel mogelijk

Vergoeding via je zorgverzekeraar is eventueel mogelijk.

Meer informatie

De kosten van deze volledig verzorgde week zijn 595 euro, exclusief de reis. Het bedrag is inclusief overnachting op basis van 2-persoonskamers en maaltijden. Een 1 persoonskamer is mogelijk tegen bijbetaling van 75 euro. Aanvang: zaterdagavond om 19.00 uur, afsluiting: zaterdagochtend om 10.00 uur. Vergoeding via je zorgverzekeraar is eventueel mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.quantumvision.nl of bel met Marlies van Son op 073- 5116489. Het e-mailadres is info@quantumvison.nl.