Wil je meer rust in je hoofd en meer in het NU leven? Wil je leren bewust te reageren, in plaats van op de automatische piloot? Wil je beter voor jezelf zorgen voor de rest van je leven? Doe dan mee met de achtweekse training Mindfulness bij Balans4You.


Meer controle over je gedachten met Mindfulness

Onze samenleving is steeds drukker, complexer, waardoor we steeds meer informatie moeten verwerken. Ons hoofd zit vol, we maken ons zorgen en het lijkt wel of we geen controle hebben over eigen acties en automatische gedachtes. Herken je dit? Dan is Mindfulness ook iets voor jou. Het betekent niet oordelen, geduld hebben, nieuwsgierig zijn, vertrouwen, accepteren en loslaten.indfulness werkt echt

Het is wetenschappelijk bewezen dat Mindfulness echt werkt. Je traint je ‘aandachtsspier’. Het vraagt om actieve oefening en volharding. Je laat je automatische piloot los. Zo kom je veel meer in het hier en nu. Tijdens de achtweekse training van Balans4You dompel je je helemaal onder in Mindfulness. Na deze cursus krijg je veel meer rust en helderheid. Ook voel je meer plezier en grip op werk en privé. Zo haal je het beste uit jezelf. De training wordt gegeven door Gaby Schaffrath, Personal Coach en Trainer. Zij heeft al ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden en inspireren van mensen in hun werk en leven.

Kies uit de trainingen in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag

Balans4You geeft cursussen in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Daarbij kan je kiezen uit verschillende trajecten. Naast de 8 weekse training, geeft Gaby ook korte introductie workshops. Hier krijg je de kans om kennis te maken met het Mindfulness gedachtegoed. Tijdens de training is het mogelijk om met gelijkgestemden je ervaringen te delen, zodat je elkaar kan inspireren en stimuleren.

Ben je zelf coach, counsellor, psycholoog, therapeut, trainer, hulpverlener of docent? En wil je Mindfulness professioneel inzetten in je werk? Volg dan de 3 daagse training speciaal voor en door professionals.

Kijk voor meer informatie op: www.balans4you.nl of mail naar: gaby.schaffrath@balans4you.nl