Ik Besta, Ik Verlang, Ik Hoop, Ik Geloof en Vertrouw, Ik Laat Los, Ik heb Lief, Ik ben Bereid…

Rondom deze mooie thema’s van de Latifa-meditatie is onze reis Latifa-reis opgebouwd. In deze reis word jij uitgenodigd om jezelf eens helemaal op de allereerste plek van jouw prioriteitenlijst te plaatsen. Elke affirmatie van deze reis, begint niet voor niets met “Ik”. Misschien heeft iemand jou ooit het gevoel gegeven dat je niet goed genoeg bent zoals je bent. Of is jouw hart dusdanig gekwetst dat het gesloten is, en doe je de dingen nu vooral vanuit je hoofd. Je leeft als het ware op de automatische piloot. Het lukt je slecht je grenzen aan te geven.

Het lukt je niet meer om bij de plek van jouw diepste verlangens en dromen te komen, uit schuldgevoel of schaamte. Je kiest voor controle in plaats voor de bereidheid het leven aan te gaan met álles wat er is. Jouw vrijheid en speelsheid ben je ergens in de afgelopen jaren kwijtgeraakt.
Voor JOU is onze reis bedoeld!

Wij organiseren onze diepgaande retraites in Andalusië, Zuid-Spanje.Tijdens jouw proces word je begeleid door onze ervaren trainers, Margit van Harten en Ans Houben. Zeven dagen lang verblijf je in onze prachtige accommodatie La Caracola in Andújar, een zee van rust en ruimte, een magische plek. Een perfecte bedding om de diepe lagen in jezelf te gaan ontdekken.
Prijs: all-in: 1.275,– op basis van een gedeelde twee-persoonskamer (eenpersoonskamer tegen meerprijs), exclusief vliegticket, inclusief transfer van luchthaven naar accommodatie v.v.

Meer info: www.micuento-reizen.nl