Is jouw leven saai? Weet je niet wat je met jouw leven wilt? Welke baan nu écht bij je past? Albert Sonnevelt helpt je tijdens de Masterclass Ontdek je Passie de antwoorden te vinden en de sleur in jouw leven te doorbreken. De spectaculaire masterclass wordt door heel Nederland gegeven.

Masterclass Ontdek je Passie

Albert Sonnevelt, psycholoog en trainer, is specialist op het gebied van stress en vitaliteit. Sonnevelt Opleidingen is een begrip in Nederland én over de grenzen. De levenscoach publiceert in magazines en dagbladen en hij schuift regelmatig aan bij televisieshows en radiopropgramma’s. De Masterclass Ontdek je Passie is een ware beleving. Albert Sonnevelt inspireert en stimuleert op een wervelende wijze. In één avond ontdek je wat jou werkelijk beweegt.

Juiste plek

‘’Succesvolle mensen werken hard en doen waar zij van houden. Ze werken gepassioneerd ergens naartoe. Als je houdt van wat je doet, werk je graag hard. Je hebt immers plezier in je werk. Maar het kan ook zijn dat jouw werk niet meer inspireert. Dan moet je je afvragen of je nog wel op de juiste plek zit’’, vertelt Albert Sonnevelt.

Dromen waarmaken

Sonnevelt merkt dat mensen vaak met de dezelfde vragen worstelen: ‘’Wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Hoe kan ik de dagelijkse sleur doorbreken? Waar ben ik nu echt enthousiast over? Welke opleiding of baan past bij mij? Er zijn obstakels of angsten zijn die ze beperken om te kiezen voor het leven dat ze werkelijk willen. De Masterclass Ontdek je Passie stimuleert mensen om hun dromen waar te maken’’.

Voor iedereen

‘’Iedereen is welkom’’, vervolgt Albert Sonnevelt. ‘’Aan de hand van 10 fundamentele vragen krijgen de deelnemers een beeld van de richting die ze met hun leven op kunnen gaan. Met praktische oefeningen, duidelijke voorbeelden en handige tips ontdekken ze hun passie. In één avond doen de deelnemers veel kennis en ervaring op. Ze kunnen met de praktische tips en tools direct aan de slag’’.

Meer weten

Wil je meer weten of je direct inschrijven? Kijk dan op www.sonneveltopleidingen.nl voor meer informatie en data.