Tineke Bakker en Tallien van der Wal zijn twee enthousiaste ‘Rebalancers’. Niet vreemd dat hun massagecursus werkt met technieken uit Rebalancing. In het voorjaar begint een nieuwe cursusreeks in Ede in de provincie Gelderland.

Massagecursus

Tallien van der Wal: ‘’ Als je goed wilt leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. In deze massagecursus leer je, naast het ontvangen van een massage, een aantal basistechnieken waarmee je een volledige ontspanningsmassage kunt geven.”

Rebalancing

‘’Je maakt tijdens de massagecursus kennis met zachte, rustige, maar ook met diepe massagetechnieken die zijn ontwikkeld in de opleiding Rebalancing. Je eigen houding en het goed gebruiken van je eigen lichaam krijgt aandacht. Hierdoor ben je als gever na de massage zelf ook verkwikt en energiek. We besteden tijd en ruimte aan de kwaliteit van aanraken en aan de aandacht die belangrijk is bij het geven en ontvangen van een massage.”

Meer informatie

De cursus wordt gegeven in de ontmoetingsruimte van het Centraal Wonen Project “De Wonenwij”, Hegelstate 17 te Ede. Kijk voor meer informatie op www.luisternaarjelichaam.nl