Elke manifestatie van onbehagen vindt zijn oorsprong in wat je hebt beleefd in dit of in een ander leven. Je cellen hebben elke traumatische ervaring opgeslagen en willen je alsnog helen.
Hierbij helpt Chi Neng Qigong. Door de ‘oerenergie’ bewust te laten stromen door je lichaam wordt elke verharding verzacht, elke blokkade opgeruimd. In Chi Neng Qigong zien we onszelf in de staat waartoe we geroepen zijn: helemaal heel, gezond, gelukkig en vrij. Deze positieve input in onze hersenen herstelt onze cellen en vernieuwt ze continu.

Ik ben Tilla en ik zal jullie op deze weg begeleiden. Na in China, de bakermat van Chi Neng Qigong, de beste leerschool te hebben doorlopen, kan ik mijn verworvenheden doorgeven.
In 2004 heb ik het Chi Neng Institute in België opgericht. Sindsdien geven we er infosessies, wekelijkse lessen,workshops voor beginners, trainingsdagen voor gevorderden en vakantieworkshops. Maar als je echt alles wil halen uit wat Chi Neng Qigong te bieden heeft, kan je de opleiding tot instructor volgen. Met het certificaat op zak kan je dan professioneel aan de slag, maar het is ook mogelijk dit traject te volgen met het oog op persoonlijke heling.

Op de website www.chineng.be kan je nog lezen over het medicijnloze ziekenhuis van Dr. Pang Ming, die deze wonderlijke discipline heeft ontwikkeld, over de relatie met de traditionele Chinese geneeskunde en nog veel meer! Doen dus!