Mooier kan het toch eigenlijk niet! Een prachtige vakantie op het beeldschone Griekse eiland Naxox en inspirerende workshops om jezelf te ontwikkelen. Bij Suzanne Kempeneers van I Ousia is het mogelijk. ‘’Naxos is een paradijselijk eiland’’, vertelt ze enthousiast. ‘’En de ideale locatie voor vakantie en workshops. Je ontdekt niet alleen het eiland maar ook jezelf. Je kunt op Naxos spelen en experimenteren, praten en analyseren. Er is tijd voor écht contact’’.

Free to Be

‘’Free to Be is een van onze populaire vakanties op Naxos’’, vertelt Suzanne Kempeneers. ‘‘Elke ochtend komen we samen op een mooie plek, met een verbluffend zeezicht. We verkennen verschillende delen van onszelf. We luisteren naar de innerlijke stemmen waar we vaak geen tijd of aandacht voor hebben. De namiddagen besteden de cursisten zelf; de geneugten van zee en strand, het binnenland verkennen of verdwalen in de gezellige straatjes van Naxos-stad’’.

Improvisatietheatercursus

Voor wie op zoek is naar een creatieve en inspirerende vakantie organiseert I Ousia op Naxos een improvisatie theatercursus. Kempeneers: ‘’Er is geen voorkennis van improvisatietheater vereist. Iedereen kan meedoen. Dit is een vakantie voor mannen en vrouwen die een vakantie willen met een extra sprankel. Eentje die ontspant én uitdaagt’’.

Soulcare for caretakers

Speciaal voor hulpverleners is er op Naxos de ‘workshopvakantie ’Soulcare for cartakers. ‘’Na al het zorgen voor anderen, is er nu tijd voor jezelf’’, legt Suzanne Kempeneers de achtergrond van deze vakantie uit. ‘’De workshops beperken zich voornamelijk tot de ochtenden, waardoor de rest van de dag vrij is voor zee en strand’’

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vakanties en de beschikbare data? Kijk dan op www.iousia.be. Het is natuur mogelijk om op deze vakantie je partners en/of kinderen mee te nemen.