Ook dit jaar organiseert het Instituut voor Aandacht & Mindfulness ( I AM) in augustus zomerweken op het prachtige kasteeldomein Frandeux in de Ardennen. Dr. David Dewulf, oprichter van I AM, en zijn team, hebben al vele deelnemers begeleid tijdens deze unieke zomerweken. Het programma is weer enorm inspirerend.

Dr. David Dewulf

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Mindfulness efficiënt is bij de aanpak van o.a. stress, chronische pijn, angst, depressie, burn-out, slaapstoornissen en hoofdpijn. En belangrijker; je wordt er gelukkiger van! Dr. David Dewulf is wereldwijd een autoriteit op het gebied van Mindfulness. Hij geeft lezingen en ontving het Harvard post graduaat in Mind/Body Medicine. David Dewulf schreef vijftien boeken over Mindfulness.

Mindfulness Zomerweek

Tijdens de Mindfulness Zomerweek van 4 tot en met 11 augustus volg je het volledige programma MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) en MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy). Je kunt de dag optioneel starten met yoga. Na het ontbijt krijg je les en in de namiddag ben je vrij om op het prachtige domein te relaxen of de buurt van Rochefort te verkennen. Voor het slapen is er een meditatie om te ontspannen. Er is 1 dag in volledige stilte.

Compassie zomerweek

Voor de Compassie Zomerweek van 11 tot en met 18 augustus 2017 is het belangrijk dat je al ervaring hebt met Mindfulness. Tijdens deze week maak je kennis met de 4 hartkwaliteiten: liefdevolle vriendelijkheid, compassie, gelijkmoedigheid en gedeelde vreugde. Ze vormen de basis van een gelukkig en ‘heartful’ leven. Gedurende de Compassie Zomerweek wordt aandacht besteed aan al deze kwaliteiten. Je leert de essentie van Mindfulness: Heartfulness.

Meer informatie

Wil je deze zomer deel uitmaken van de Mindfulness Zomerweek (4–11 augustus) of de Compassie Zomerweek (11 tot 18 augustus) op een van de mooiste plekjes van België? Kijk dan voor meer informatie op www.daviddewulf.be.