Vier het leven en kom tot jezelf bij het Eigentijds Festival. Van 24 juni tot en met 1 juli biedt dit festival in de ECOlonie in Frankrijk meer dan 130 verschillende workshops. Persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en mystiek staat centraal. Verdiep je in massage, yoga, dans, tantra, zingen, mediteren, kruidengeneeskunde en nog veel meer.

Eigentijds Festival

Al 23 jaar biedt het Eigentijds Festival voeding voor de ziel van mens en aarde. Tijdens deze week kom je los van bestaande patronen. (Her)ontdek jezelf en investeer in een leefbare toekomst. En dat in een ontspannen festivalsfeer. Dit festival vindt plaats in de ECOlonie, in het dorpje Henezel, Frankrijk. De vele workshops verruimen niet alleen je blik, maar zetten waar nodig de zaak eens flink op z’n kop. Daarnaast krijg je praktische handvatten om echt zelf aan de slag te gaan. Jouw vermogen om zelf te creëren krijgt alle ruimte.

Programma

Op zaterdag 24 juni vanaf 14.00 uur is iedereen welkom. Op zaterdag 1 juli voor 11.00 uur is het vertrek. Het programma is zo ingedeeld dat alle workshops vooral plaatsvinden van zondag tot en met dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag is een speciale dag met vooral lezingen, een markt en ruimte voor andere activiteiten. Doordat je er écht 6 dagen en 7 nachten tussenuit bent, is er alle ruimte om tot jezelf te komen. Lees een boek of ontmoet mede festivalbezoekers. Naast actieve workshops, kun je helemaal ‘de vertraagde tijd’ eigen maken. Als je opgeladen terug gaat naar huis zal het lijken of je een maand weg geweest bent.

Praktische informatie

Als volwassen deelnemer betaal je slechts € 195,- om deel te nemen aan deze inspirerende week. Jongeren tot 16 jaar betalen een gereduceerd tarief. Ook is het mogelijk om een plaats te reserveren op de camping. Er is een crèche aanwezig voor kleine kinderen tot 3 jaar. Gedurende het hele festival serveert de Eigentijdse Keuken ontbijt, lunch en warme maaltijden bereid met 100% biologische ingrediënten, zoveel mogelijk van eigen erf (groenten, zuivel, kaas, kruiden).

Wil je meer weten over het Eigentijds festival? Of wil je je aanmelden? Kijk dan op: www.eigentijdsfestival.nl