Maak kennis met de spirituele astrologie en leer je eigen horoscoop kennen. In het teken van de Landelijke Dag voor de Professionele Astrologie organiseert Opleidingscentrum Ishtar in Zoetermeer op 25 maart een gratis workshop om kennis te maken met de (spirituele) astrologie. Iedereen die wil kennismaken met astrologie of er meer over wil weten, is welkom.

Landelijke Dag

De landelijke dag voor de professionele Astrologie wordt georganiseerd door de gezamenlijke astrologieopleidingen en ondersteunt door de Astrologische Vakvereniging Nederland en de Astrologische Associatie. Het doel is om een breed publiek te laten kennismaken met astrologie. Aan de Landelijk Dag doen regionale verenigingen en praktijk voerende astrologen mee.

Opleidingscentrum Ishtar

Opleidingscentrum Ishtar in Zoetermeer is een van de gerenommeerde astrologische opleidingscentra in Nederland. De opleidingen worden verzorgd door eigenaar Peter Saarloos: ‘’De mens heeft altijd gezocht naar de betekenis van het leven met vragen als: Wie ben ik, waarom ben ik op aarde, wat betekenen de dingen die ik meemaak? Astrologie is een middel om antwoord te vinden op deze vragen’’.

Symbolentaal

‘’De symbolen van de astrologie weerspiegelen en vertegenwoordigen energieën in zowel de mens als de wereld om ons heen’’, vervolgt Peter Saarloos. ‘’De symbolentaal van de astrologie is gebaseerd op twaalf universele energieën van de dierenriem, die we terug zien in de dierenriemtekens, planeten en huizen. Symbolen werken in de diepte en raken ons in de onbewuste kern, die we daardoor van binnenuit leren kennen’’.

Belangstelling

Peter Saarloos merkt dat astrologie weer meer in de belangstelling komt. Een groeiend aantal cursisten weet Opleidingscentrum Ishtar in Zoetermeer te vinden: ‘’We werken niet alleen regionaal. Onze cursisten komen uit heel Nederland. Men is best bereid om een stuk te rijden voor een goede opleiding’’.

Wil je meer weten over astrologie of je aanmelden voor de gratis workshop op 25 maart. Kijk dan voor alle informatie op www.ishtar.nl. Je kunt er ook een afspraak maken voor een consult.