Ontwikkel jezelf bij Centrum CorCaroli in het natuurrijke Friesland. Maak nu kennis met CorCaroli nieuwe stijl, minder gericht op lesgeven en meer gericht op samen groeien, tijdens het laatste gratis pilot weekend van de training Life.

Centrum CorCaroli

Centrum CorCaroli heeft al ruim 30 jaar ervaring met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, bedrijfstrainingen en hulp bij crisis. Het centrum is gelegen in het natuurrijke Friese Twijzelerheide. Het aanbod van Centrum CorCaroli is zeker het ritje waard. Er worden opleidingen, workshops en vakanties georganiseerd, allemaal met één gemeenschappelijke noemer; optimaal van jouw leven genieten.

Samen plezier

Wilma Post en Marianne Hoeve vormen de bezielende leiding van Instituut CorCaroli. ‘’Ons nieuwe programma is inhoudelijk niet veranderd’’, vertelt Wilma Post. ‘’Dat was ook niet nodig. Maar de uitvoering is nu meer gericht op samen plezier hebben met outdoor-activiteiten, cooking enzovoort. De nadruk ligt minder op lesgeven ‘oude stijl’ De autoritaire stijl van vroeger gaat nu meer in de richting van ‘samen groeien’. De docent is hierbij een integraal onderdeel van de groep en het groepsproces, waarbij de lessen zijn ingevlochten’’.

Gratis pilot weekend Training Life

Inmiddels hebben er bij Instituut CorCaroli enkele pilots nieuw stijl plaatsgevonden. ‘’Deze pilots hebben tot nu toe heel goede reacties opgeleverd’’, vervolgt Wilma Post. ‘’Van 9 tot en met 11 juni organiseren wij het laatste gratis pilot weekend van de Training Life. Deelnemers betalen slecht de verblijfskosten. Samen met de deelnemers ontdekken we hoe de oude beperkende denkwijzen getransformeerd kunnen worden tot vrije scheppingsruimte en verbeeldingskracht’’.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het gratis pilot weekend Training Life of in één van de andere activiteiten (vakanties) van Instituut CorCaroli? Kijk dan op www.corcaroli.nl. De activiteiten van CorCaroli zijn geregistreerd in het CRKBO – Centraal Register Korte Beroeps Opleidingen. Vrijgesteld van BTW. Soms wordt de begeleiding vergoed door PGB en voor je werkgever zijn de cursusgelden aftrekbaar.