Het Erkemederstrand onder Zwolle is van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei voor de vijfde keer het decor van Healing Garden. Het wordt een paradijselijke tuin vol verrassingen met een natuurcamping inclusief sauna en hottub.

Come as you are

Het thema luidt ‘Come as you are’. Healing Garden wil alle leeftijden laten kennismaken met verantwoorde alternatieven op het gebied van lifestyle, food en wellness. Een heel weekend lang kan je deelnemen aan een inspirerend programma vol workshops, lezingen, meditaties, yoga en wellness. Er zijn live acts en je kunt dansen op cosmic beats.

Veel te doen

Er is veel te doen op Healing Garden. De area-namen geven een indicatie van het programma: Musica!, Inspirational Area, Yogatempel, Wellness Area, Psychic Fair, Mercado en Kids Paradise. Daarnaast zijn er specials die verspreid over het festivalterrein plaatsvinden. Voor de innerlijke mens zijn er biologische hapjes en drankjes (raw food, slow juices, chocoladekunst en über-verantwoord biologisch vlees) en er is een duurzame festivalmarkt met uitsluitend zelfgemaakte, ethisch vervaardigde producten.

Cosmic beats

Gewoon een lekker potje hoelahoepen op het strand, didgeridoo spelen, skinny dippen in het meer of genieten van een wijntje of glaasje bio champagne kan ook. En daarna dansen op cosmic beats terwijl de zon langzaam ondergaat en het kampvuur ontstoken wordt.

Kinderen

Voor kinderen is er genoeg te doen: hutten bouwen, knutselen met natuurlijke materialen en bellenblazen, maar ook meditatie, yoga en filosofie. Ook fijn zijn de activiteiten voor (groot)ouders en kinderen samen. En de hond? Die hoef je niet thuis te laten maar mag ook gezellig mee.

Meer informatie

Healing Garden – come as you are

Vrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2017

Erkemederstrand – Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland)

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.healinggarden.nl