Heb je een relatie en wil je weer écht voor elkaar open staan? Wil je de liefde voelen stromen en je nóg meer met elkaar verbonden voelen? Kom dan naar de Echtgenoten / Echt-genieten vierdaagse in Kasteel de Schans. Tijdens het Pinksterweekend van 2 t/m 5 juni stap je uit de drukte en krijg je de kans om jullie liefde te vieren en te beleven.

Als echtgenoten écht genieten

‘Deze training is ideaal voor koppels die hun relatie willen verdiepen’, vertelt trainer Jannie Broer-Grijzen. ‘Je ontdekt hoe jij je energie kunt laten stromen en je leert te voelen wanneer je blokkeert. Zo ontdek je patronen die misschien in de weg staan om écht liefdevol naar jezelf en je partner te kijken. Je ervaart dat je mag reageren uit verlangen in plaats vanuit angst. Het resultaat is dat jij en je partner zich (weer) open stellen voor elkaar, liefde voelen stromen en verbondenheid voelen.’

Het programma

In deze training komen de volgende thema’s aan bod:
Lichaamswerk: Hoe ben je aanwezig in je lijf en in je relatie.
Communiceren: Leer goed te communiceren en open jezelf voor elkaar.
Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars: Leer liefdevol om te gaan met elkaars verschillen.
Gemis en verlangen: Kijk achterom, zie jezelf onder ogen, neem afscheid en maak een stap voorwaarts.
Al deze stappen en lessen helpen je om in vrijheid voor elkaar te kiezen.

Neem de tijd voor elkaar

In deze training ontsnap je aan de dagelijkse drukte van werk, familie en andere verplichtingen, maar ook uit de sleur. Neem de tijd voor jezelf en elkaar, net als in het begin. Zo kijk je niet alleen met nieuwe ogen naar je relatie, maar kan je ook je liefde echt weer beleven. De training is zowel voor mensen met en zonder ervaring met Echtgenoten/ echt-genieten. De training wordt gegeven door Jannie Broer-Grijzen en door Koos Broer. Dit bijzondere echtpaar heeft jarenlange ervaring als trainers in Emotioneel lichaamswerk. Dankzij hun ervaring en samenwerking weten zij perfect hoe ze jou en je partner kunnen helpen.

Kijk voor meer informatie op Kasteel de Schans.