Maak een reis door je dromen tijdens de droomnamiddagen in Antwerpen. Vanaf 17 januari duik je met een kleine groep de droomwereld in, op zoek naar jouw antwoord op het leven. De Droomnamiddagen worden georganiseerd door Annamaria Bosmans van de Gulden Snede, een studie- en opleidingscentrum voor droomanalyse, familieopstellingen en natuurbeleving.

Droomonderzoek

“Dromen verbinden je met je levensessentie en helpen je bewust te worden van jouw antwoord op het leven,” vertelt Annamaria. Zij is een expert op het gebied van hatha-yoga en droomonderzoek. Vanuit haar inzichten en technieken begeleidt ze mensen al jaren op professionele wijze. Haar bevindingen op het gebied van dromen beschreef ze in het boek: Droomgids, de ouders als poort van de ziel.

Ontdek jouw antwoord tijdens de droomnamiddagen

Tijdens de droomnamiddagen ga je dieper in op jouw antwoord op het leven. “In mijn werk benader ik het leven op aarde als een groot avontuur. Wat het leven ook brengt, het is aan de mens om antwoord te geven. Wanneer je dit antwoord zoekt, komt je leven in jouw handen te liggen. Dromen zijn een hulpmiddel om dat antwoord te verfijnen,” vervolgt ze. “Wanneer je verantwoordelijkheid voor je leven neemt, ook voor diepe pijn en tegenslag, zie ik vaak mensen gelukkig worden. Natuurbeleving vormt bij ons werk een levende bedding.”

Benieuwd geworden naar de droomnamiddagen? Of zou je graag een individuele droomanalyse willen? Kijk dan voor meer informatie op www.guldensnede.be of mail naar: guldensnede@telenet.be