‘Dromen, durf te leven’ is de ontdekking tijdens de Maand van de Spiritualiteit! Hester Hoornstra vond na omzwervingen in Bali en Australië haar plek in het leven. Nu deelt ze in haar debuutroman ‘Dromen, durf te leven’ haar levensverhaal met alle vrouwen op de wereld. Velen lezen haar boek in één adem uit en alles wijst erop dat ‘Dromen, durf te leven’ een spirituele bestseller wordt.

Inspireren

Hester Hoornstra wilde helemaal geen schrijfster worden. Plannen voor een tweede boek heeft ze ook niet echt. Het succes van haar debuutroman ‘Dromen, durf te leven’ heeft haar overvallen. Ze is vooral blij dat ze vrouwen van alle leeftijden kan inspireren om voor hun eigen leven te kiezen. Dat is het thema van haar eerste roman.

Vindt ze haar antwoorden?

Een waarschuwing vooraf. Je legt ‘Dromen, durf te leven’ niet gemakkelijk weg. Eenmaal aan het verhaal begonnen, wil je weten hoe het met Hester afloopt. Vindt ze haar antwoorden of blijft ze zoekende? De schrijfster ervaart dat als een groot compliment: ‘’Ik ben als amateur aan het boek begonnen. Tijdens het schrijven leerde ik steeds meer over mijzelf. Mijn uitgever Paris Books heeft geholpen de roman op een hoger niveau te brengen’’.

Liefde op zielsniveau

Het verhaal in een notendop: Hester voelt zich opgesloten in haar huwelijk en haar leven. Vrijheid en zelf keuzes kunnen maken, is wat ze zoekt. Een reis over de paden van Boeddha en de Hindoeïstische goden verandert haar. Haar levensreis brengt haar vervolgens naar Bali en Australië. Het wordt een bijzondere zoektocht naar zichzelf en naar liefde op zielsniveau.

Voor iedere gewone vrouw

Het verhaal van Hester Hoornstra krijgt een extra randje doordat zij oogt als een ‘gewone’ vrouw. Op foto’s zie je niet een vrijgevochten eenling, maar een vrouw waarvan er miljoenen rondlopen op de wereld. Daardoor overtuigt ‘Dromen, durf te leven’ nog meer. Geluk is voor iedere gewone vrouw bereikbaar. Je hoeft helemaal geen bekende artiest, geslaagde zakenvrouw of topsporter te zijn.

Ga ervoor

Hester Hoornstra vat het zelf als volgt samen: ‘’Creëer je eigen wereld waarin je liefde vindt en ontmoet. Maakt bewuste keuzes waarvoor je gaat en ervaar elke hindernis als een uitdaging. Mijn advies: ga ervoor!”

Meer lezen of bestellen? Klik hier.