Mis het leukste Yoga Festival van Nederland niet! De vorige editie van het Do-In Yoga Beach Festival op het strand van Kijkduin was een enorm succes. De datum voor dit jaar is zondag 10 september. De kaartverkoop is begonnen met een vroegboekkorting. Reserveer in mei jouw deelname voor 45 euro. (Normale prijs 63 euro).

Schot in de roos

Claudia Heijdel is eigenaar van WYA Do-In Yoga School en organisator van het evenement: ‘’Vorig jaar werd de eerste editie van het Do-In Yoga Beach Festival enthousiast ontvangen. Het concept van de vrijheid en de ruimte van het strand van Kijkduin gecombineerd met yoga-workshops bleek een schot in de roos. Om de grote aandacht in goede banen te leiden, zijn we vroeg begonnen met de voorbereiding. De locatie is opnieuw Beachclub People’’.

Do-In yoga

Do-In yoga is een erg populair in Nederland en ook over de grenzen. Claudia Heijdel: ‘’Do-In yoga gaat over de weg van de wijsheid. De theorie is gebaseerd op de leer van Yin, Yang en de vijf elementen. Het draait om jouw eigen wijsheid. Die zit opgeslagen in je lijf. Do-In yoga is actief bewegen. Bewust bewegen. Van binnenuit’’.

Voor iedereen

‘’Het Do-In Yoga Beach Festival is bedoeld voor alle niveaus. Claudia Heijdel: ‘’Iedereen is welkom, nieuwelingen, beginners, bekenden, gevorderden en docenten. Je kunt voor het eerst proeven van Do-In yoga of je er verder in verdiepen. Veel bezoekers maken er in een heerlijk weekendje uit van, bijvoorbeeld met een tent op de camping van Kijkduin of een verblijf in het nabij gelegen NH Atlantic Hotel. Deelnemers uit België zijn ook van harte welkom’’.

Programma

Het programma van het Do-In Yoga Beach Festival is opnieuw dynamisch. Lunch is inbegrepen en deelnemers kunnen na afloop eventueel op eigen keuze dineren en nagenieten bij Beachclub People. Claudia Heijdel: ‘’De bedoeling van ons festival is om de deelnemers te verrassen en te inspireren met yoga, meditatie en zintuigprikkeling’’.

Vroegboekkorting

Bestel nu je kaart en je weet zeker dat je erbij bent. In mei profiteer je van een vroegboekkorting. Reserveer nu jouw deelname voor 45 euro. (Normale prijs 63 euro). Kijk voor meer informatie op www.do-in-school.nl  en volg het Do-In Yoga Beach Festival op Facebook.