De Zomerweken van VakantieAnders is een Vakantiefestival (sinds 1993) in de Ardennen met activiteiten,workshops, inspiratie en ontmoetingen met gelijkgestemde leuke mensen.

In de zomerweken in juli en augustus zijn er week programma’s met een ruime variatie aan workshops en activiteiten. Kamperen met je eigen tent, caravan of camper. We hebben tipi’s en pipowagens om eens anders te overnachten!
Leuke andere gelijkgestemde mensen ontmoeten, meedoen aan uitdagende workshops en nieuwe ontdekkingen en ervaringen opdoen. Jezelf ontwikkelen en ontspannen in een heerlijke vakantie sfeer. Genieten van het buitenleven. Elke avond bij het kampvuur in de tipi kun je je verhalen uitwisselen met de andere vakantiegangers.
Voor de kinderen is er een eigen programma.
De vegetarische maaltijden zijn verzorgt,we eten met elkaar in de grote eettent. Je hebt genoeg tijd om lekker rustig aan te doen, een boek te lezen of een mooie wandeling in de nabije natuur te maken.
Elke zomerweek in de belgische Ardennen start op zaterdag, zes weken lang. Het zijn kampeer vakanties met de zon in je hart!

In december is er het KerstAnders evenement en hèt OudenNieuw festival, deze zijn in Havelte in een mooie accommodatie. Gedurende het gehele jaar zijn er massage weekenden en de Andersdagen om aan mee te doen en elkaar te ontmoeten.

Kijk voor meer informatie op: www.vakantieanders.nl