Voor wie geen vrij dagen kan opnemen of het weekend vrij wil houden, organiseert Response Instituut vanaf 1 juli een avondopleiding NLP. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Een avondopleiding kent veel voordelen.

Avondopleiding NLP bij Response Instituut

Response Instituut is al jarenlang een van de populaire NLP-opleiders van Nederland. Eigenaar Milan Somers is hoofdtrainer NLP. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring met NLP en hypnose. Hij merkt dat er behoefte bestaat aan een avondopleiding NLP. ‘’Veel mensen willen graag een NLP-opleiding volgen. Ze zijn enthousiast en staan te popelen om te beginnen’’, legt hij uit. ‘’Maar dan staat hun agenda in de weg. Werk en privé vragen teveel tijd om voor de opleidingsdagen door de week en in het weekend vrij te nemen. Daarom zijn wij de avondopleiding NLP begonnen’’.

Geen vakantiedagen opnemen

NLP is volgens Milan Somers nog steeds enorm populair: ‘’Maar NLP opleidingen worden gewoonlijk op doordeweekse dagen verzorgd. Daar moet je dan vrij voor nemen. Dat moet kunnen. Een alternatief is het weekend. Maar dan willen mensen graag bij hun gezin zijn. Wij bieden nu de mogelijk om toch NLP te kunnen studeren met onze avondopleiding’’.
Een avondopleiding NLP heeft volgens Milan Somers zeker voordelen: ‘’Goed, je investeert een paar uur in de avond aan je ontwikkeling. Maar je hoeft geen vakantiedagen op te nemen. Die breng je ontspannen door met je gezin of vrienden.’’

Fiscaal voordeel

‘’Omdat je een jaar lang elke week bezig bent met NLP, beleef je de stof heel intensief’’, vervolgt hij. ‘’Je kunt wat je leert elke week direct toepassen in de praktijk. Resultaten van je persoonlijke groei worden zo meteen duidelijk’’.
De avondopleiding NLP die begint op 1 juli is de laatste avondopleiding van dit jaar. Een extra argument om juist nu de opleiding te volgen is volgens Milan Somers het fiscale voordeel dat alleen dit jaar nog geldt. ‘’De belastingdienst is alleen nog dit jaar bereid een behoorlijke duit bij te dragen in de vorm van een fiscaal voordeel dat op kan lopen tot 1200 euro. In 2018 vervalt deze regeling’’.

Meer informatie

Meer weten over de avondopleiding NLP van Response Instituut, zoals data en tijden? Bekijk hier de brochure of kijk dan op www.response-instituut.nl