Het beursthema van de Massage- Complementair vakbeurs is dit jaar ‘De stap naar regulier’. Leefstijlgeneeskunde als stap naar integratieve gezondheidszorg. De beurs voor zorgprofessionals die zijn geïnteresseerd in holistische geneeswijzen en natuurgeneeskunde wordt gehouden op 15 en 16 maart in Expo Hoevelaken.

Op de beurs maak je kennis met de laatste ontwikkelingen en technieken met een divers programma vol inspiratie, lezingen, workshops, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen. De organisatie is in handen van Anouk Schwieters: ‘’De Massage- Complementair vakbeurs richt zich zowel op cliënten als therapeuten. Want als je denkt alles te weten, val je in routine. Door regelmatig bij te scholen, behoud je het besef dat je nooit uitgeleerd raakt’’.

Het beursthema

Tijdens de beurs staat het thema ‘de stap naar regulier’ centraal. Anouk Schwieters: ‘’Er zijn allerlei mooie ontwikkelingen gaande en met vereende krachten gaan we vooruit in de verbetering van de gezondheidszorg in Nederland. Wij geloven erin dat de therapeut van de toekomst de mens zal interesseren in de zorg van zijn lichaam en advies geeft over oorzaak en preventie. Door net iets anders te leren denken, krijg je inzicht en kom je uiteindelijk verder’’.
Op 16 maart wordt hierover een parallel symposium gegeven met als titel ‘Samenwerken in de zorg. Hoe kan het beter?’, georganiseerd door Marco Wiegers (fysiotherapeut) en Ria van Rooijen (sportarts) van EMMETT Centrum Nederland. Wat is er nodig en wat verwachten zij van therapeuten om iets van samenwerking te kunnen starten?

Hypnose show

Op 15 maart vindt er een hypnose show plaats. Anouk Schwieters: ‘’Misschien sta jij na afloop van de beurs op het podium onder hypnose. Hilarisch en bijzonder om te zien, maar wel met een serieuze ondertoon. De show onthult namelijk de kracht van de geest en de juiste focus’’.

Met korting naar de beurs

Voor meer informatie en boekingen ga je naar Sooner.nl. Als lezer kom je in aanmerking voor een korting en betaal je geen 12,-, maar slechts 7,- entree met de code pers2019.

Openingstijden

Geopend: vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 van 10:00 tot 17:00 uur.
Toegang: voorverkoop online 12,- aan de kassa 20,-
Prijs workshops/lezingen: voorverkoop online 10,- aan de kassa 15,-
Locatie: Expo Hoevelaken. (Gratis parkeren en naast het station gelegen.)