Yoga Master Teacher Guru Dharm is wereldkampioen yoga. Zijn lessen zijn indrukwekkend. Je ontdekt eindelijk de ware essentie van yoga. Van 18 t/m 23 april is deze Indiase Guru in Nederland voor een unieke 5-daagse voor yoga-beoefenaren en voor yogadocenten. Deze exclusieve 50 uurs Yoga Intensive is gecertificeerd door World Yoga Alliance.

Guru Dharm

Guru Dharm is in Nederland op uitnodiging van Claudia Heijdel, de zeer actieve eigenaar van WYA Do-In Yoga School en Benelux-voorzitter van de World Yoga Alliance. ‘’Dit is echt een enorme kans voor iedereen die yoga beoefent. Guru Dharm brengt je op inspirerende wijze bij de kern van yoga: wat schuilt er echt achter de oefeningen? Bij hem gaat het om de intentie en niet om de prestatie. Deelnemers moeten er wel op tijd bij zijn want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen’’.

Beukenhof-Kloosterhoeve

De 5-daagse met Guru Dharm trapt af op dinsdagavond 18 april met ontvangst in De Beukenhof-Kloosterhoeve in Biezenmortel in de provincie Noord-Brabant. Claudia Heijdel: ‘’Dit is een prachtige locatie, dichtbij België. Want we verwachten ook Belgen. De Beukenhof was een klooster en is nu een modern onderkomen. De deelnemers verblijven in nieuwe 2-persoonskamers met eigen sanitair’’.

Programma

Claudia Heijdel is enorm enthousiast over het programma: ”Guru Dharm is wereldkampioen yoga. Dat zegt wel wat. Maar het opmerkelijke aan hem is dat hij niet per se de nadruk legt op de perfecte uitvoering. Het programma is zowel geschikt voor yoga-beoefenaren als voor yogadocenten. Tijdens deze 5-daagse brengt Guru Dharm je op inspirerende wijze in contact met de fysieke en mentale uitdagingen van je leven en jouw bewustzijnswereld. Door meer kennis en verdieping in de Yoga wijsheid en de essentie van asana’s weet hij je op de juiste plek te raken’’.

Inschrijven

Wil je je inschrijven of meer informatie? Kijk dan nu op www.do-in-school.nl of bel met Claudia Heijdel op +31 (0)6 – 411 55 438. De 5-daagse is inclusief 50 uurs exclusieve yoga accreditatie door de World Yoga Alliance (WYA).