Soms kan je wel wat inspiratie in je leven gebruiken. Het zit even niet mee of je worstelt met een probleem. Dan kan een inspiratiekraskaartje met een verrassend advies komen. Kras de bovenlaag weg en je krijgt een unieke tekst die je verder helpt. De kaartjes van de Dagelijkse Gedachte zijn enorm populair. Deze week is het 100.000-ste inspiratiekraskaartje gedrukt. Daarom bieden we bij onze jaarlijkse speciale abonnee-actie een bijzonder setje kaartjes voor de feestdagen.

Een hint

Het principe van inspiratiekraskaartjes is eigenlijk al eeuwenoud. Vroeger gingen mensen op bezoek bij een orakel of waarzegger wanneer ze een belangrijke levensvraag hadden. Met behulp van bijvoorbeeld stenen, rook, een glazen bol of botten gaven de orakelpriesters en waarzeggers advies. Deze boodschappen waren meestal raadselachtig: ze gaven meer een hint in welke richting je moest denken.

Inspiratiekaartje

Deze boodschappen hielpen je om de antwoorden op kleine en grote vragen in jezelf te ontdekken. Dat is ook wat de inspiratiekraskaartjes van de Dagelijkse Gedachte doen. Je concentreert je op jouw vraag en kiest een inspiratiekaartje. Dan kras je het laagje weg en de tekst geeft je een richting die je al dan niet kan volgen. Spiritueel gezien wijst het universum je eigenlijk de weg. Lees hier meer over de kraskaartjes

Speciale abonneeprijs

De Dagelijkse Gedachte organiseert elk jaar voor de feestdagen een bijzondere actie voor zijn abonnees. Dit jaar is het een bijzonder setje inspiratiekraskaartjes in een feestelijke verpakking én voor een speciale abonneeprijs. Meer nieuws volgt snel.